De Medewerkers

Mr. H. (Henk) Folkers

Henk Folkers houdt zich als oprichter van het kantoor met name bezig met het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht (onder andere huurrecht) en het (economisch) strafrecht. Gelet op de veelzijdige en vaak voor de leek onbegrijpelijke procedures en regelingen, stelt Henk de cliënt in het middelpunt alvorens hij aan de zaak begint. ‘De cliënt moet begrijpen waar de schoen juridisch wringt’. Bij iedere zaak is het motto van Henk dan ook: ‘Ken uw cliënt.’ Hij is reeds vele jaren werkzaam in en bekend met de regio Gorinchem.

Mr. G.H. (Gerold) Kroon

Gerold Kroon heeft verscheidene jaren ervaring in het adviseren van (en zo nodig procederen voor) werknemers en werkgevers op het gebied van het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Gerold heeft de specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol afgerond aan de Grotius Academie en is lid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten. Naast zijn werkzaamheden als advocaat, participeert Gerold in meerdere charitatieve instellingen waaronder Stichting Ontmoeting, welke stichting zich inzet voor de vastgelopen medemens in de samenleving.

Mw. Mr. F. (Fijgje) Folkers

Fijgje Folkers heeft ettelijke jaren ervaring opgedaan als procesjurist bij een groot landelijk deurwaarderskantoor, alvorens zij de overstap maakte naar Folkers Advocaten. Bij Folkers Advocaten houdt Fijgje zich als advocaat onder andere bezig met de rechtsgebieden goederen- en verbintenissenrecht (waaronder incassoprocedures en huurrecht), alsmede het beslag- en executierecht. Fijgje heeft een groot netwerk in de regio Gorinchem en is betrokken bij meerdere sociale initiatieven in de regio.

Mw. A.M. (Fleur) Scheurwater

Fleur is werkzaam bij Folkers Advocaten als secretaresse. Fleur is een onmisbare schakel in de organisatie van Folkers Advocaten. Zij is voor veel cliënten het eerste aanspreekpunt. Fleur staat de cliënten met alle aandacht en respect te woord en zorgt ervoor dat zij zo snel mogelijk geholpen worden. Daarnaast houdt Fleur het overzicht over de lopende zaken en verzorgt zij de ondersteuning van de advocaten.