De Medewerkers

Mr. H. (Henk) Folkers

Henk Folkers houdt zich als oprichter van het kantoor met name bezig met het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht (onder andere huurrecht) en het (economisch) strafrecht. Gelet op de veelzijdige en vaak voor de leek onbegrijpelijke procedures en regelingen, stelt Henk de cliënt in het middelpunt alvorens hij aan de zaak begint. ‘De cliënt moet begrijpen waar de schoen juridisch wringt’. Bij iedere zaak is het motto van Henk dan ook: ‘Ken uw cliënt.’ Hij is reeds vele jaren werkzaam in en bekend met de regio Gorinchem.

Mw. Mr. A.A. (Shanna) Kammer – Nieuwenhuizen

Shanna Kammer - Nieuwenhuizen is haar carrière begonnen bij een advocatenkantoor te Utrecht. Binnen ditzelfde kantoor heeft zij zich met name toegelegd op het personen- en familierecht, maar heeft zij ook ervaring opgedaan op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht (letsel). Vervolgens heeft Shanna de overstap gemaakt naar Folkers Advocaten. Bij Folkers Advocaten houdt zij zich bezig met het personen- en familierecht (onder andere echtscheidingen, gezag- en alimentatie kwesties) en letselschade. Shanna is niet in dienst bij Folkers Advocaten B.V., doch werkt uitsluitend voor haar eigen eenmanszaak.

Mw. Mr. F. (Fijgje) Folkers

Fijgje Folkers heeft ettelijke jaren ervaring opgedaan als procesjurist bij een groot landelijk deurwaarderskantoor, alvorens zij de overstap maakte naar Folkers Advocaten. Bij Folkers Advocaten houdt Fijgje zich als advocaat onder andere bezig met de rechtsgebieden goederen- en verbintenissenrecht (waaronder incassoprocedures en huurrecht), alsmede het beslag- en executierecht. Fijgje heeft een groot netwerk in de regio Gorinchem en is betrokken bij meerdere sociale initiatieven in de regio.

Mw. M. A. (Marie-Louise) van der Zalm

Marie-Louise is werkzaam bij Folkers Advocaten als secretaresse. Marie-Louise is een onmisbare schakel in de organisatie van Folkers Advocaten. Zij is voor veel cliënten het eerste aanspreekpunt. Marie-Louise staat de cliënten met alle aandacht en respect te woord en zorgt ervoor dat zij zo snel mogelijk geholpen worden. Daarnaast houdt Marie-Louise het overzicht over de lopende zaken en verzorgt zij de ondersteuning van de advocaten.