• Vakkundig & Ondernemend

  • Vakkundig & Ondernemend

Folkers Advocaten

Bezoekadres: 
Spijksedijk 20a
4207 GN GORINCHEM

Postadres:
Postbus 3001
4200 EA GORINCHEM

Tel:  0183-745340
Fax:  0183-745341
Mail: info@folkers-advocaten.nl 

Henk FolkersMr. H. (Henk) Folkers:

Henk Folkers houdt zich als oprichter van het kantoor met name bezig met het ambtenarenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht (onder andere huurrecht) en het (economisch) strafrecht. Gelet op de veelzijdige en vaak voor de leek onbegrijpelijke procedures en regelingen, stelt Henk de cliënt in het middelpunt alvorens hij aan de zaak begint. ‘De cliënt moet begrijpen waar de schoen juridisch wringt’. Bij iedere zaak is het motto van Henk dan ook: ‘Ken uw cliënt.’ Hij is reeds vele jaren werkzaam in en bekend met de regio Gorinchem. 


IMG 0421Mw. Mr. A.A. (Shanna) Kammer - Nieuwenhuizen:

Shanna Kammer - Nieuwenhuizen is haar carrière begonnen bij een advocatenkantoor te Utrecht. Binnen ditzelfde kantoor heeft zij zich met name toegelegd op het personen- en familierecht, maar heeft zij ook ervaring opgedaan op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht (letsel). Vervolgens heeft Shanna de overstap gemaakt naar Folkers Advocaten. Bij Folkers Advocaten houdt zij zich bezig met het personen- en familierecht (onder andere echtscheidingen, gezag- en alimentatie kwesties) en letselschade. Shanna is niet in dienst bij Folkers Advocaten B.V., doch werkt uitsluitend voor haar eigen eenmanszaak. 

 

Mw. Mr. F. (Fijgje) Folkers:

Fijgje Folkers heeft ettelijke jaren ervaring opgedaan als procesjurist bij een groot   landelijk deurwaarderskantoor, alvorens zij de overstap maakte naar Folkers Advocaten.  Bij Folkers Advocaten houdt Fijgje zich als advocaat onder andere bezig  met de rechtsgebieden  goederen- en verbintenissenrecht (waaronder incassoprocedures en huurrecht), alsmede het  beslag- en executierecht. Fijgje heeft een groot netwerk in de  regio Gorinchem en is betrokken bij meerdere sociale initiatieven in de regio.                                                                                                         

 

 

Waar vindt u ons?

Waar vindt u ons? Bereken hier de route

Onze Column

Henk Folkers
Transitievergoeding en de AOW-gerechtigde werknemer
                      Vraag van de week:  Over e...
Continue Reading...
Henk Folkers
Huurrecht
                    Vraag van de week: Ik woon op dit momen...
Continue Reading...

Neem contact met ons op

Contact

E-mail(*)
Ongeldig e-mailadres.

Onderwerp(*)
Voer een onderwerp

Bericht(*)
Voer een bericht

Vul de code in(*)
Vul de code in
  VernieuwOngeldige invoer